پاسخ به چند سوال مهم در مورد کشف رسالت فردی
مقدمه:
ممکنه شما هم وقتی داشتید در مورد “رسالت” در گوگل جستجو میکردید، بیشتر با “بانک رسالت” و “میدان رسالت” مواجه شده باشد. همین خودش نشان میده روی این بحث مهم تا حالا بهخوبی کار نشده. توی این مقاله میخوایم به سوالات پرتکرار و مهم در مورد کشف رسالت فردی پاسخ بدیم.
سوال اول: آقا اصلا این “رسالت” یعنی چه؟
رسالت یعنی همون ماموریتی که ما برای انجامدادنش به این دنیا اومدیم.
سوال دوم: آیا همه رسالت دارن؟
قطعا بله
به این چند مثال دقت کنید:
ما خدایی داریم که میفرماید تعداد قطرههای باران رو می دونم. یا مثلا میدونه برگی که از درخت جدا شده، قرار کجای بیوفته(۱). یا مثلا دانشمندان میگن اگه فاصله خورشید تا زمین اندکی بیشتر میبود زمین یخ میزد و اگه اندکی نزدیکتر بود، زمین میسوخت. به نظر شما این خدایی که اینقد علم و دقت داره، میتونه یه موجود رو بدون هدف به این دنیا بفرسته؟
اون هم نه یک مخلوق ساده، بلکه اشرف مخلوقاتش رو!!!
قطعا نه و این رو بارها در آیات قرآن بیان داشتهاند:
” أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاکُمْ عَبَثًا… “
آیا گمان مى کنید که ما شما را بیهوده آفریدهایم؟
پس اینجا مشخص شد که قطعا همهمون برای انجام رسالت و ماموریتی به این دنیا اومدیم.
سوال سوم: رسالت همه مخلوقات مشترک هست؟
خیر، رسالت فردی هرکسی مختص خودش هست.
این دوتا جمله رو ببین:
الف) اگه از من، دو نسخه به این دنیا اومده باشه، کار بیهودهای هست. در حالی که خدای حکیم، کار بیهوده نمی کنه پس من، منحصربهفرد آفریده شدهام.
ب) حالا منی که منحصربهفرد هستم، باید ماموریتم هم منحصربهفرد باشه. چون بازم اگه یه ماموریت به دو نفر داده بشه، کار بیهودهای انجام شده که این بازم از حکمت خداوند به دور هست.
بنابراین، هر فرد یک ماموریت و رسالت فردی خاص و ویژه خودش رو داره که باید انجامش بده
حالا این کلیپ کوتاه رو ببینید:
سوال چهارم: کدام رسالت مهم تره؟ (رسالت فردی، شغلی، زندگی و یا عاطفی؟)
کشف رسالت فردی، کشف رسالت کسب و کار، کشف رسالت زندگی، کشف رسالت شغلی و یا کشف رسالت عاطفی
متاسفانه خیلیها بهاشتباه این مفاهیم رو الکی از هم جدا میکنن
و این به این دلیل هست که شناخت کافی نسبت به ماهیت رسالت ندارن. خوب دقت کنید:
وقتی ما جایگاه خودمون رو در این جهان هستی پیدا کنیم و در مسیر انجام رسالت و ماموریتمون قرار بگیریم، دیگه همه جنبههای زندگیمون به سامان میشه. هم جنبه شغلی، هم مباحث فردی، و هم بعد زندگی و مسائل عاطفی. پس تقسیم رسالت به مواردی که مطرح شد، کاملا اشتباست.
سوال پنجم: چگونه رسالت فردی را در زندگی پیدا کنیم؟
من یه مثال میزنم همیشه
میگم فردی که رسالتش رو نمیدونه، مثل کسی هست که با هلیکوپتر، تکوتنها با چشمِ بسته گذاشتنش وسط یه کویر که همش شن و ماسه هست.
- نه ابزار و قطب نمایی داره
- نه نقشه راهی که طبقش حرکت کنه
- و نه حتی راه و جای پایی هست که دنبالش کنه
این فرد قطعا هر مسیری بره، میتونه به خستگی و مرگش منجر بشه. یه جمله هست که میگه: ” برای قایقی که نمیدونه میخواد کجا بره، هر بادی که میوزه، باد مخالف حساب میشه “
خب حالا یه سوال: اگه این فردی که توی بیابان گیرکرده، موارد پایین رو داشته باشه:
- یه سری ابزار مثل قطبنما و کلنگ و دوربین و چادر مسافرتی
- یه نقشه راه یا gps و یا حتی یه جای پا
- یا اینکه این فرد برای شرایط سخت آموزشدیده باشه که با خطرات حیوانات درنده و یا سرما و گرمازدگی چکار کنه
به نظرتون این فرد نمیتونه بهسادگی از بیابون بلاتکلیفی و سردرگمی ناشی از بی رسالتی در بیاد؟
حالا هم همینه. برای کشف مسیر رسالت باید:
- هم ابزاری که خداوند بهمون داده رو کشف کنیم. ابزاری مثل: کشف و ایجاد استعداد، علاقه واقعی، چشمانداز، اهداف قوی، ارزشهای فردی و…
- هم یه نقشه راه داشته باشیم که مدام خودش رو چک کنه و مطمئن بشه از صحیح بودن مسیر
- و هم اینکه کاملا آگاه و توانمند بشیم به کل مسیر که نکنه پستیوبلندیهای مسیر ما رو از پا دربیارن و نذارن بهخوبی ماموریت و رسالتمون رو انجام بدیم.
سوال ششم: من این راهها رو رفتم پس چرا بازم سردرگم هستم؟
نه دیگه، از این حرفا نزنید که لجم میگیره و ناراحت میشم(با خنده)
وقتی نمی دونید عمق داستان رو، اینو نگید دیگه
من تمام بحثهای بالا و دهها مطلب دیگه رو بهسادگی و با نگاهی نو و متفاوت در جامعترین دوره کشف رسالت کشور در ۲۳ ساعت کالبدشکافی کردم. جوری که حتی تصورش هم نمیتونید بکنید اینقد بتونه کامل و کاربردی باشه. دورهای که چکیده ۱۶ سال تجربه بی رسالتی و تحقیق و پژوهش تئوری و عملی من بوده.
میتونید اینجا ببینید جزئیاتش رو (دوره جامع کشف مسیر رسالت – کلیک کنید.)
سوال هفتم: اگه رسالتمون رو کشف نکنیم چی میشه؟
از نظر اجتماعی:
ببینید، اگه فکر کنید که وقتی شما رسالتتون رو کشف نکنید، آب هم از آب تکون نمی خوره، سخت در اشتباه هستید. گفتیم که هرکدام از ما اومدیم که یه کار خاص انجام بدیم. این یعنی هیشکی نمیتونه نقش من رو ایفا کنه. پس اگه من ماموریتم رو انجام ندم، اون ماموریت به صورت انجام نشده باقی میمونه. برا همینه که جامعه اینقد تشویش توش هست. چون هرکسی کار خودش رو انجام نمیده. پس تشویش جامعه یک پیامدش هست.
از نظر فردی:
یادتونه گفتیم وقتی در مسیر رسالت قرار بگیری همه جوانب زندگی به سامان میشه؟ هم فردی، هم عاطفی، هم شغلی و… من کلی مراجعهکننده دارم که میگن از هیچ وجهی از زندگیشون رضایت ندارن. یا یه عده دیگه میگن پول و شغل و همسر و فرزند خوبی هم دارن اما حال دلشون خوب نیست. انگار یه چیزی یه جایی میلنگه. خلاصه اینکه تا وقتی به بزرگترین سوال زندگیمون رو پاسخ ندیم، در هر برههای از زندگی ممکنه دچار یک مشکل و نابسامانی بشیم.
سوال هشتم: برای کشف رسالت فردی، سن ملاک هست؟
چقد این سوال رو میپرسن
کشف رسالت سن خاصی نداره. اما سن شروعش از وقتیه که میتونی مفهوم رسالت رو بفهمی. نه اینکه کلمه رسالت رو شنیده باشی، نه. در همین حد که دنبال یه گمشده باشی و احساس کنی انگار باید یه کاری کنی ولی نمیدونی چه کاری. همچنین تا وقتی که در سردرگمی و بلاتکلیفی و حال بد قرار داری و احساس میکنی که انگار یه چیزی یه جایی کمه، باید دنبال رسالتت باشی. یعنی نگی من که ۶۵ساله هستم و دیگه ارزشی نداره رسالتم رو کشف کنم.
اولا اینکه: از کجا میدونی ۹۰سال عمر نکنی؟ یعنی میخوای ۲۵ سال دیگه رو در سردرگمی و حال بد زندگی کنی؟ دوم اینکه: رسالت به حدی به زندگی عمق و عرض میده که ارزش داره حتی فقط یک روز هم که شده با رسالت زندگی کنیم چه برسه به یک سال و ۲۰ سال. یادمون باشه واحد ارزیابی زندگی علاوه بر طول، عرض و عمق هم هست.
سوال نهم: من الآن فقط پول و موفقیت میخوام. رسالت میتونه کمکی کنه بهم؟
این موضوع رو کااااملا دقیق براتون در مینی دوره رایگان “ماتریس خوشبختی” شکافتم. حتما همین الآن همممهتون برید ببینیدش در “وبسایت منِ مانا”. اما در همین حد بگم بهتون که با کشف رسالت، هم موفق و پولدار میشی و هم حال دلت خوب خواهد بود. تاکید میکنم که نکات مهمی رو در مینیدوره ماتریس خوشبختی گفتم که میتونه ۲۰ تا ۳۰ سال در زندگی جلوت بندازه. فقط ۳۶ دقیقه ست. پس از دستش نده اصلا
جمعبندی مقاله:
توی این مقاله متوجه شدیم که رسالت اون ماموریتی هست که ما برای انجامدادنش به این دنیا اومدیم و همه افراد، رسالتی بر عهده دارن. از اون جایی که خود ما منحصربهفرد آفریده شدیم، ماموریت و رسالتمون هم منحصربهفرد و خاص خودمون هست. بعدش هم فهمیدیم اینی که رسالت رو به بخشهایی مثل رسالت شغلی و رسالت زندگی و رسالت عاطفی و… تقسیم میکنن اشتباست. وقتی در مسیر رسالت قرار بگیریم، به زیبایی همه وجوه زندگیمون به سامان میشه
به راههای کشف رسالت هم اشاراتی کردیم و در آخر هم گفتیم که اگه رسالتمون رو کشف نکنیم، هم جامعه پر از مشکل میشه و هم در زندگی شخصیمون نمیتونیم همزمان موفقیت و حال خوب پایدار رو تجربه کنیم. به این مسئله هم پرداختیم که اگه رسالت هم موفقیت رو به همراه داره و هم حال خوب. از این گفتیم که کشف رسالت سن خاصی نمی شناسه ولی حتی اگه یک روز از عمرمون هم باقی مونده باشه باید رسالت مو رو کشف کنیم تا بتونیم به زندگی مون عمق و عرض بدیم. نکته پایانی اینکه تا به خودمون بیایم میبینیم که چند ماه و چند سال از لحظهای که دارید این مقاله رو می خونید گذشته و شما همچنان در سردرگمی و بلاتکلیفی هستید و حال دلتون هم خوب نیست و از کل زندگیتون رضایت کامل ندارید.
لینک های توصیه شده در این مقاله
آگاه، عملگرا و مانا باشید.
توجه:
با توجه به اختصاصی بودن مطالب وبسایت منِ مانا، استفاده از کلیه مطالب این سایت تنها با ذکر منبع بلامانع می باشد.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hi! Sorry i just curious, what template did you use for your website? I want to use it on my website at https://www.gdiz.eu.org
Hi dear
Its not a predesigned template…
All of the features have been designed by our own team…